Akış Şalteri Ne İşe Yarar

Akış şalterleri su hatlarında , boru hatları içerisinden geçen su-yağ gibi sıvı akışkanların geçiş esnasında veya geçiş sonlandığı an NA-NK kontak çıkışı vererek otomasyona komut vermesini sağlar.

Akış şalterlerinin çalışma prensibi rekor altında bulunan mekanik paslanmaz paleti akışın geçiş sırasında uyguladığı kuvvet ile hareket etmesiyle reed röle manyetik alan oluşturarak kontak çıkışı vermektedir.

Yerli imalat yapan firma olmamızdan dolayı Akış şalteri fiyatları müşterilerimize avantaj sağlamaktadır.

 Sıvı Seviye Flatörü

Bir diğer adı ise elektrikli su seviye flatör olarak da bilinmektedir. Beton yer altı ve yer üstü su depolarında , havuzlardaki su seviyesini belli bir mesafede tutmak için kullanılmaktadır. Atık su seviye flatör su seviyesini istenilen mesafe aralığında kontrol altında tutabilirsiniz. NA-NK kontak çıkışları ile otomasyonu kumanda edebilirisiniz. Mekanik seviye flatör komple paslanmaz çelikten imal edilmiş olup rekor bağlantısı R 1/2" – R 8" arasında değişkenlik göstermektedir. Depo dolum flatörü , su seviye şamandırası olarak da bilinmektedir.

Seviye flatörü nasıl çalışır ? Ürün içerisinde bulunan reed röleler imal sırasında müşteri tarafından şamandıranın eğim açısı 30° 45° 90° olduğunda kontak çıkışı vermektedir.

  Sıcaklık Transmitteri

Öncelikle Sıcaklık Transmitteri nedir sorusuru açıklayalım. Transmitterin anlamı “dönüştürücü” demektir. Sıcaklık transmitterleri prob’tan aldığı sıcaklığın fonksiyonu olan elektrik bilgisini anlamlı olan otomasyon standart sinyallerine dönüştürür. Yani Sıcaklığa bağlı gerilim veya direnç değişikliklerini diğer çıkış sinyallerine dönüştürmek için geliştirilmişlerdir. Bunlara 4-20 mA veya 0-10 V sinyaller dahildir. Sıcaklık Transmitterleri en çok endüstri sektöründe kullanılır. Sıcaklık transmitterleri fiyatları için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

    İğne Vana 

İğne Vana çalışma prensibi bir hat içindeki akışkanın akış hızını ayarlamak, durdurmak ve düzenlemektir. Manuel volan bir yöne çevrildiğinde açmak veya akışın geçmesine izin vermek için diğer yöne çevrilmesi kısmak veya valfi kapatmak anlamına gelir. Sıvı, gaz, yakıt, buhar, lpg vb akışkanların kontrolünde yaygın olarak tercih edilir. Yüksek sıcaklık, yüksek basınç, flanş, dişli, soket kaynaklı bağlantı seçenekleri mevcuttur. Komple 316 kalite paslanmaz ve kaynaksız tek parça gövdeden imal edilmektedir. En uygun iğne vana fiyatları için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Butona Tıklayınız.
Whatsapp us
Scan the code
Hoşgeldiniz :)
Temsilcimizle İletişime Geçmek İçin Whatsappınızı Açın :)